zakladasvetimihael.hr

Doniraj za sigurnost

Svaka Vaša donacija od velikog je značaja, kako za djecu i mlade, tako i za sve građane Varaždinske županije. Ulaganjem u Zakladu Sveti Mihael, budite sigurni da ćemo Vašim novcem raspolagati na transparentan, nepristran, objektivan i društveno odgovoran način. Prikupljena sredstva ulažemo u kandidirane kvalitetne projekte, programe ili aktivnosti iz domene prevencije kriminaliteta odabranih kroz javni poziv i natječaj.

Kako donirati

Donirajući Zakladi podržavate kvalitetne preventivne projekte, programe ili aktivnosti. Predlažemo Vam dvije opcije:

  • postanite član podupiratelj obvezujući se godišnje uplatiti: fizička osoba 500 kn a pravna osoba 1000 kuna
  • postanite donator izdvajajući jednokratno Vama najprihvatljiviji iznos: 100 kn, 200 kn, 500 kn, 1000 ili više kuna.

 

Svoje uplate izvršite u korist:
Zaklada za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ 42000 Varaždin
Franjevački trg 7
IBAN: HR1023400091110706018 (PBZ)

Pod opis plaćanja navedite svoje ime i prezime kako bismo Vam mogli zahvaliti i izvještavati Vas o korištenju doniranih sredstava.

Pristupnica

Postignuća

U razdoblju od 2014. do 2019. godine Zaklada je organizirala slijedeće aktivnosti: donacijsku večer u hotelu Turist, donacijsku kazališnu predstavu Jana Kerekeša „Krtice” u suradnji sa Drugom gimnazijom Varaždin, promociju knjige stručnjaka Dubravka Klarića „Droga, ovisnost i nasilje”, prikupile su se donacije na „Fašničkom koncertu” Glazbene škole Varaždin u koncertnoj dvorani HNK Varaždin.

U navedenom razdoblju ukupno je za Zakladu uplaćeno 78.000,00 kuna zajedno i sa uplatama podupiratelja i dobročinitelja.